Mina tjänster

Mina tjänster

Som frilansande copywriter och skribent kastas man ofta in nya branscher med olika, ofta väldigt specifika behov. Något som i sin tur leder till arbete i flera olika textgenrer, tonaliteter och förhållningssätt. Här är ett litet axplock över vad jag kan vara behjälplig med:Redaktionella texter Texter som t ex personporträtt till årsredovisningen, artiklar till kundtidningen eller kanske något mer omfattande åt storytelling-hållet. Allt levererat med lyhördhet och fingertoppskänsla för just er verksamhet.


SEO-copy Som ett led i sökmotoroptimering fyller jag er hemsida med nyckelord som Googles algoritmer finner helt oemotståndliga. Detta utan att tumma på det stilistiska – i slutändan är det trots allt en livs levande människa som ska ta till sig budskapet.


Koncept & idéer Ibland är det läge för en nystart, eller kanske till och med ta det helt från början. Då gör vi det! Eftersom jag har väletablerade samarbeten med duktiga webbdesigners och formgivare, så finns det ingen orsak för panik när inte bara ord räcker till.


Rewrites Många texter har ett högt värde rent innehållsmässigt. Tyvärr är de ofta för täta, tekniska och allt annat än intresseväckande. Låt mig arbeta igenom era gamla texter för att producera något mer lättsmält samtidigt som ert tänkta budskap bibehålls.


Sälj- & produkttexter Jag har stor erfarenhet att producera målgruppsanpassade säljtexter för alla tänkbara produkter och tjänster. Den erfarenheten säger mig att research är a och o. Allt för att kunna tala om ert företag och er bransch, med högsta möjliga trovärdighet.


Översättningar & originaltexter på engelska Har ni behov av översättningar från svenska till engelska eller vice versa, är jag mer än gärna behjälplig. Detsamma gäller för original-copy på engelska om ni arbetar mot en internationell marknad.


Så, då är det formella skulle avklarat i listform. Det ni får tillgång till oavsett era behov är min fingertoppskänsla, språkliga verktygslåda och fullständiga besatthet av samtiden. Något som hjälper en god bit på vägen för att som göra ert budskap relevant just nu.


Skriv eller slå en signal så kan vi klura på hur jag kan hjälpa er! Om offert önskas så knåpar jag givetvis ihop en sån, helt kostnadsfritt.


Kontakt!

Jimmy Hovrén
Copywriter
HOVRÉN COPY

070-944 72 43
jimmy@hovrencopy.se

Följ Hovrén Copy

Copyright ©

Hovrén Copy 2020