Om mig

Om mig

Jag är en älskvärt neurotisk copywriter och exilvärmlänning i Örebro som är utbildad på Örebro Universitet och Berghs School of Communication. Jag har en fäbless för italiensk mat, halvdana film noir-pastischer och New York-rap. En röd tråd i alla mina intressen är en fascination för historierna som omger dem.Hur hamnade jag då i den här frilanskarusellen?


Vi tar den snabba versionen: 2012 började jag lite smått tröttna på mitt betongtrygga myndighetsjobb. Som skrivande människa hade jag alltid sneglat lite åt yrkesrollen som copywriter. Samtidigt började statstjänstemannen i mig romantisera tanken på att driva eget. Konsekvensen av den tankeleken blev en vidareutbildning, en lite läskig uppsägning och en tillvaro med total frånvaro av enformighet!


Jag kan skriva med betoning på SEO, utan att det rent stilistiska blir lidande. Skriver gärna långt – som porträtt eller texter åt det mer redaktionella hållet, men har samtidigt förmågan att koka ner en större och otymplig text till något mer lättsmält, intresseväckande och tydligt. Jag har vana att skriva effektiva säljtexter samt även skapa generöst content som ger ett mervärde. Vågar dessutom lova att jag kan leverera med samma kvalitet på engelska.


Kontakt!

Jimmy Hovrén
Copywriter
HOVRÉN COPY

070-944 72 43
jimmy@hovrencopy.se

Följ Hovrén Copy

Copyright ©

Hovrén Copy 2020