SEO-copy

SEO-copy

Som ett led i sökmotoroptimering fyller jag er hemsida med nyckelord som Googles algoritmer finner helt oemotståndliga. Detta utan att tumma på det stilistiska – i slutändan är det trots allt en livs levande människa som ska ta till sig budskapet.


Översättningar & originaltexter på engelska

Har ni behov av översättningar från svenska till engelska eller vice versa, är jag mer än gärna behjälplig. Detsamma gäller för original-copy på engelska om ni arbetar mot en internationell marknad.


Sälj-& produkttexter

Jag har stor erfarenhet att producera målgruppsanpassade säljtexter för alla tänkbara produkter och tjänster. Den erfarenheten säger mig att research är a och o. Allt för att kunna tala om ert företag och er bransch, med högsta möjliga trovärdighet.


Redaktionella texter

Texter som t ex personporträtt till årsredovisningen, artiklar till kundtidningen eller kanske något mer omfattande åt storytelling-hållet. Allt levererat med lyhördhet och fingertoppskänsla för just er verksamhet.


Koncept & idéer

Ibland är det läge för en nystart, eller kanske till och med ta det helt från början. Då gör vi det! Eftersom jag har väletablerade samarbeten med duktiga webbdesigners och formgivare, så finns det ingen orsak för panik när inte bara ord räcker till.


Rewrites

Många texter har ett högt värde rent innehållsmässigt. Tyvärr är de ofta för täta, tekniska och allt annat än intresseväckande. Låt mig arbeta igenom era gamla texter för att producera något mer lättsmält samtidigt som ert tänkta budskap bibehålls.


Kontakt!

Jimmy Hovrén
Copywriter
HOVRÉN COPY

070-944 72 43
jimmy@hovrencopy.se

Följ Hovrén Copy

Copyright ©

Hovrén Copy 2020